Salvaguardia.hu
/

Erősségek

A Salvaguardia képzett, tapasztalt, rugalmas és azonnal reagál.

Magas fokú
szervezettség

Az információk alapján a rendszer hibáinak elhárítása, a szükséges változtatások foganatosítása azonnal megtörténik mind folyamathiba esetén, mind humánpolitika terén.

Teljes
megbízhatóság

Cégünk szerződésben rögzített módon vállalja a megbízás minőségi teljesítését, valamint az ettől eltérő teljesítésből fakadó kártérítési kötelezettségét.

Gyors reakció
és problémamegoldás

Célunk a folyamatos minőségi munka biztosítása, az esetlegesen előforduló hibák azonnali kijavítása, a megbízóink esetlegesen előforduló változó igényeihez történő alkalmazkodás.

A létszám és technika
mobilizálhatósága

A társaság országosan vállal feladatokat, területi központokat működtetve. Több mint 200 képzett dolgozóval, korszerű technikai felszereltséggel állunk megbízóink rendelkezésére.

Képzett és ellenőrzött
munkatársak

A lehető leghatékonyabb munkavégzés végett kialakítottunk egy egyedinek számító többlépcsős felvételi, továbbképzési és ellenőrzési rendszert.

Állandó
kezdeményezés

Megbízóink részéről folyamatosan érezhető az igény a professzionális biztonsági szolgáltatások iránt. Ezért szolgáltatásunk mindenkor megrendelőink egyedi igényeihez alakítjuk, folyamatosan lépést tartunk a technológiai fejlesztésekkel.

Név:
E-mail cím:
üzenetküldés
06 20 400 8500
E-mail címünk: svgrt@svgrt.hu Bővebb információk: kapcsolatfelvétel oldal